Imprægnering

Beskyt dit dine værdier med imprægnering

Imprægnering gør overflader modstandsdygtige mod vand/regn og smuds og giver længere holdbarhed  renere overflader og sparer på varmen.
Imprægnering er en “overflade” behandling hvor imprægneringsmidlet ofte trænger langt ind i materialet og beskytter mod/hindrer vandindtrængning men samtidigt er åndbart således at materialet hvor det er påført f.eks. murværk eller træværk kan ånde og derved komme af med fugt i form af vanddamp.
Imprægnering kan udføres på stort set alle udendørs materialer som kan optage vand , f.eks. tag murværk træværk sokkel og fliser af beton cement træ og tegl mm.
Vi benytter den bedste professionelle imprægnering i forbindelse med rens af fliser , facader tag og terrasser med fine langtidsholdbare resultater.
Få et tilbud på at imprægnering

Kontakt mig og få et godt tilbud på imprægnering.

Hvis du sender mig en e-mail med et billede af det område, du ønsker rengjort/behandlet, så kan jeg vurdere opgavens omfang og komme med et godt uforpligtende tilbud og en pris til dig.

Mine priser er altid konkurrencedygtige, og inkluderer en bred vifte af services.

Jeg står altid klar til at vurdere din opgave, både hvis du ønsker rensning af terrasse eller rengøring og imprægnering af fliser.

Du kan kontakte mig på telefon (+45) 24 40 80 63, hvis du har yderligere spørgsmål, og du kan skrive til mig på e-mail mail@udeservice.dk. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

(+45) 24 40 80 63
mail@udeservice.dk