Algebehandling

Få fjernet alger og andet begroning fra dit tag, fliser, terrasse og murværk

​​Tagrensning og algebehandling for private og erhvervskunder

​Ser taget eller fliserne ikke længere ud, som de gjorde engang? Eller måske har det set grimt ud lidt for længe, og det kan være, at du overvejer, om det er for sent med tagrensning eller algebehandling. Den gode nyhed er: at det sikkert ikke er for sent. Og for os hos UdeService.dk, der har det rette udstyr og den rette knowhow og erfaring, er det et ganske simpelt job.

Sådan foregår algebehandlning

 • ​Jeg sprøjter taget  fliser eller træværket med vand blandet op med algefjerner.
 • Algefjerneren, eller algerensen, som den også kaldes, gør, at algernes overflade bliver brudt. Derfor mister de evnen til at holde på fugten og dør på grund af væskemangel. Jeg bruger altid miljørigtige produkter.
 • I løbet af de næste tre uger visner de, og støvet fra algerne blæser væk.
 • I løbet af ca. 3 uger vil mosset begynde at visne. Det falder af taget, når rødderne forgår, og mossen rives derefter løs af vinden og kraftig regn.
 • I løbet af 6 til 12 mdr. begynder lav- og flisepest-væksterne at løsne sig og hårdt vejr, hagl, sne og rusk klarer med tiden resten.
 • Du har igen en pæn overflade.

Du behøver ikke at være hjemme, når jeg kommer og arbejder, du skal bare sørge for, at jeg har adgang til vand.

Sådan foregår tagvask og tagrensning

Tagvask: En grundig vask af hver tagsten.

når jeg udfører tagvask fjernes blade og andet smuds først, derefter vaskes hver enkelt tagsten grundigt med mit særlige vaske udstyr hvor jer arbejder nede fra jorden uden at gå på taget, Jeg benytter det mest miljøvenlige og biologisk nedbrydeligt rengøringsmiddel.

Alt efter hvilken type tagsten du har, og hvad snavset består af, bruger jeg også forskellige andre redskaber og evt. et desinfektionsmiddel der benyttes i kombination med evt. imprægnering af taget.

Tagrensning: En dybdegående rensning hver tagsten/hele taget

der benyttes vand under tryk til at spule tagstenene rene med specielt renseudstyr

alt efter opgaven og tagets beskaffenhed og vinklen på taget kan det blive nødvendigt at gå på taget eller benytte en arbejdslift.

Imprægnering.

Efter begge ovennævnte metoder kan du vælge at få imprægnering af taget så der fremover ikke så nemt hænger snavs fast, og så tagstenene  ikke kan suge så meget vand. Det gør at både smuds, mos, flisepest og alger fremover får svært ved at gro på overfladen hvilket anbefales da holder taget mere tørt og  rent i længere tid.

Lang holdbarhed.

Bestiller du tagimprægnering i forbindelse med rensning af taget er der produktgaranti på imprægneringen. Du kan forvente en virkning/holdbarhed på 8 til 10 år.​ derefter vil taget såfremt det ikke løbende vedligeholdes langsomt igen blive som før dvs. “normalt modtageligt” for påvirkning af vind og vejr.

Før tagvaskEfter tagvask

Hvad koster en tagrensning?

Som du kan se på billederne herover er prisen for tagrensning og tagvask stærkt afhængig af hvilken og hvor meget begroning der skal fjernes ved rensningen, derfor er der også stor forskel på hvor lang tid det tager at gøre taget rent og flot igen.

Jeg kommer derfor gerne med en uforpligtende vurdering og efterfølgende tilbud på opgaven – altid til en så billig pris som muligt.​

Jeg tilbyder altid gennemskuelige og konkurrencedygtige priser på tagvask tagrensning og algebehandling og som du kan se længere nede på siden, har jeg faste rater på algebehandling,  er du i tvivl om, hvad din endelige pris på standardbehandlingerne bliver, så er du velkommen til at kontakte mig.

Overvejer du at stå for rengøring af tag med algebehandling?

​Selv om det ser let ud, når vi fagfolk fjerner alger, vil jeg lige fortælle dig, hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at gøre os opgaven efter og selv stå for algebehandling af dit tag.

Hvis du selv vil foretage rensning af tag med algefjerner, skal du måske ud at købe eller leje – og betale for – det rette udstyr. Du skal finde det rigtige algemiddel, der passer til opgaven og har en god kvalitet, der måske virker som beskrevet (godkendt til brug på tag). Husk at købe det nødvendige sikkerhedsudstyr herunder beskyttelsesbriller eller ansigtsskærm, kemikaliefaste handsker, arbejdstøj og ikke mindst øjenskyllestation. Du skal også kunne afspærre udløbet fra tagrenderne således at der ikke slipper algemiddel ud i naturen, det kræver opsugningsudstyr eller at du afmonterer udløbet og opsamler derfra. du skal også anskaffe beholdere til opsamling af det overskydende algemiddel fra tagrenden. og du skal derefter også en tur på kommunens kemi deponering for at bortskaffe det overskydende algemiddel.  

Herudover skal du måske have en trailer af en vis størrelse, du kan transportere maskinen og udstyret på. i det tilfælde sparer du ikke ret meget på at gøre det selv, og det bliver hurtigt bøvlet og besværligt. Endelig kan det godt blive lidt farligt, hvis du skal op på dit tag eller på stige, for at kunne sprøjte midlet ud på hele taget eller får et stænk af algemidlet i øjnene eller sprøjtetågen i lungerne.​​

Saml flere naboer eller forskellige opgaver og få en bedre pris​

Hvis du har brug for en pris på algebehandling og eksempelvis rensning af fliser eller facade rens, eller hvis du også vil have tømt dine tagrender for blade og småkviste, på en samlet ordre, kan vi også bedre aftale det pr. telefon. Ring bare på (+45) 24 40 80 63​ eller send formularen her på siden til mig.

Laver vi en aftale i telefonen, er næste skridt, at jeg sender dig en opsummerende mail med det, vi har aftalt samt pris og mine forretningsbetingelser.

Når du bekræfter dette tilbud, kan du regne med, at jeg kommer forbi og fjerner dine alger i løbet af de næste par uger eller måneder. Fleksibiliteten er afgørende for, at jeg kan sikre de lave priser. Derfor planlægger jeg besøget hos dig, så det passer med øvrige kunder jeg har tur i området. Derfor kan jeg ikke fortælle, præcis hvornår jeg kommer. Nogle gange er det i løbet af få dage, andre gange kan der gå op til fire uger.

Har du brug for at vide mere præcist, hvornår jeg kommer, kan vi, hvis der er god tid, inden opgaven skal udføres, tit lykkes med at lave en mere præcis aftale, ligesom vi kan aftale, at jeg ikke kommer nogle bestemte dage, fordi du skal have gæster eller lignende.

Dagen før jeg kommer, sender jeg lige en SMS, så du ved, at jeg er på vej.​

Nabo/henvisningsrabat

Kan du få naboen/ flere andre med på en samlet ordre får du 10% rabat​.​​​

Se video af algebehandling af stråtag >>

Priser Algebehandling

Algebehandling af tag

Alle priser er inkl. moms​.

NB: Du finder mere visende priseksempler af færdige opgaver på siden med tidligere opgaver.​

Startpakke: fra 899,-​

 • Startpakken rækker til et etplanshus/sommerhus under 100 m2.
 • Tilkøb af yderligere m² fra 4,-

Algebehandling af stråtag

Alle priser er inkl. moms​.

NB: Du finder mere visende priseksempler af færdige opgaver på siden med tidligere opgaver.​

Startpakke fra 899,-​​

 • Startpakken rækker til et etplanshus under 100 m².
 • Tilkøb af yderligere m² fra 8,-
 • Du bør rådføre dig med din tækkemand, inden der algebehandles på stråtag

Algebehandling af fliser og andet

Alle priser er inkl. moms​.

NB: Du finder mere visende priseksempler af færdige opgaver på siden med tidligere opgaver.​

Startpakke: fra 899,-​

 • Startpakken rækker til de første 100 m²
 • og fra 150,- for de næste 50 m²

Kontakt mig, når det er tid til algebehandling af dit tag

Er det blevet tid til en tagrensning? I så fald er du meget velkommen til at ringe til mig på telefon (+45) 24 40 80 63 eller sende en e-mail til mail@udeservice.dk med et foto, så kan jeg hjælpe dig med at afklare, om det, du kan se, måske i stedet er gammelt skidt fra naturen, mos eller lav/flisepest.

Det er det nemlig tit.

Jeg kan hjælpe dig med dine alger, lav/flisepest og mos, uanset om du bor på Fyn eller i Jylland – fra grænsen og op til Limfjorden.

(+45) 24 40 80 63
mail@udeservice.dk