Facaderensning

Er facaden på din bygning ikke, hvad den har været?

​​Skal dine mure have nyt liv med grundig facaderensning?

​Er facaden på din bygning ikke, hvad den har været? Tidens tand, smuds, forurening, mos, alger og flisepest har måske sat deres aftryk, eller måske har du ligefrem været udsat for graffiti.

Jeg står til rådighed for kunder i region Syddanmark og region Midtjylland

Det kan også være, at du ikke selv bemærker de små forandringer, der sker over tid. Men hvis dit hus er mere end 10 år, vil du sikkert blive glædeligt overrasket over, hvor stor forandring en facaderensning vil gøre. UdeService.dk kan hjælpe med at give dit hus et løft, der holder i mange år.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du måtte have en opgave. jeg kører ofte i f.eks. Herning, Horsens, Billund, Grindsted og Vejle – men jeg har også gode tilbage vendende kunder både fra Nordjylland og Sjælland.

Når jeg renser facader, er proceduren oftest således

Under facaderens renser jeg muren af og vasker den med mit særlige vaske udstyr. Alt efter hvilken type facade du har, og hvad snavset består af, bruger jeg også forskellige andre redskaber og evt. et algemiddel, og jeg benytter altid det mest miljøvenlige middel.

Herefter kan du vælge at få imprægnering af murværket/betondele, så der fremover ikke så nemt hænger snavs fast, og så væggen ikke kan suge så meget vand. Det gør både, at smuds, mos, flisepest og alger fremover får svært ved at gro på facaden, og at du kan spare penge på din varmeregning, fordi der ikke er så stort et varmespild, som skyldes fordampning af regnvand.​

Se priser her

Bestil en gratis prøve på facaderensning

Bestil en gratis prøverensning og bliv overbevist.

Facaderensning med lang holdbarhed

Bestiller du murimprægnering i forbindelse med rensning af facade, er der produktgaranti på imprægneringen. Du kan forvente en virkning/holdbarhed på 20 til 25 år.

Du kan regne med, at jeg løser opgaven indenfor fire uger, efter du har bekræftet tilbuddet. Når jeg har lidt fleksibilitet til at planlægge, hvornår jeg kommer, kan jeg bedre fastholde mine lave priser.

Hvis du har brug for, at jeg kommer og udfører opgaven før en bestemt dag – fordi du skal have gæster eller holde familiefest – kan vi sikkert aftale det, afhængigt af hvor i landet du bor. Jeg sender dig altid en SMS dagen før, jeg starter.​

Facaderens

Alle priser er inkl. moms​.

NB: Du finder mere visende priseksempler af færdige opgaver på siden med tidligere opgaver.

Jeg har forskellige pakkeløsninger på facaderensning, så du får den bedste pris på din opgave.

Startpakke: 995,-​

  • Startpakke inkl. rensning af de første 10 m²
  • Tilkøb af yderligere m² fra 20,- m²

Grafitti afrensning

Alle priser er inkl. moms​.

NB: Du finder mere visende priseksempler af færdige opgaver på siden med tidligere opgaver.

Startpakke: 2.500,-​

  • Startpakken inkluderer 1 m² graffitiafrensning, (i normal arbejdshøjde fra 0,2 til 1,7 meter)
  • Tilkøb af yderligere påbegyndt 0,5 m2 fra 800,-
  • Tilkøb efterfølgende antigraffiti forsegling gør fremtidige rensninger let. Forhør dig om pris.

Se hvordan vi laver facaderens på gavlvæg

Har du brug for et tilbud på facaderensning?

Hvis du sender mig et par billeder af din facade, så kan jeg se hvilken type materiale, der er tale om, og vurdere om jeg vil få brug for stige, stillads eller lift for at kunne løse opgaven. De fleste opgaver kan dog klares fra jorden.

Herefter får du en pris på afrensning af facaden pr. e-mail 

Hvis du har spørgsmål til priser eller ydelser, så er du velkommen til at ringe på telefon 24408063 eller sende en e-mail til mail@udeservice.dk. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

(+45) 24 40 80 63
mail@udeservice.dk