Fliserensning i Ebberup​

Kort om opgaven:​​

  • Frank Larsen, Ebberup, fik renset fliser flere steder rundt omkring sit hus. Samlet set var der opgaver for 4.400,- og ca 85 m2.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder og jeg sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mød kunden

Frank Larsen, Ebberup fik renset fliser flere steder rundt omkring sit hus. Blandt andet fik han renset fliserne foran huset.

For de 20 m2 du ser herunder ville det koste: 1900,- ​

Frank fortæller:

Havde slet ikke tænkt at fliserne kunne blive så flotte

Jeg havde egentlig ikke tænkt over, at mine fliser var blevet grimme, for man opdager det jo ikke med det samme. Men jeg brugte Udeservice.dk i mit firma, og da jeg så, hvor flot alting blev derovre, hyrede jeg Michael til også at ordne mine fliser derhjemme. Han ordnede både indkørslen, trappen og mindre reposer og stensætninger rundt omkring i haven. Nu er jeg bare så glad for det. Fliserne ser helt nye ud. Her er pænt og lyst, og man føler sig mere velkommen.

Da jeg ville lave den private aftale, sagde Michael, at han ville vente med at komme, til det var blevet lidt varmere, for at resultatet ville holde bedre. Det havde jeg slet ikke tænkt på, og det var dejligt, at han var så ærlig og havde 100 % styr på det i stedet for bare at lave det for at lave det. Det var også super, at jeg ikke behøvede at være hjemme, mens han arbejdede.

Efter jeg fik ordnet mine fliser, hyrede min mor også Michael. Og hun er også rigtig glad. Hun har et gammelt hus med en lille gårdhave mellem to bygninger. Og efter fliserne er blevet lysere og pænere, bruger hun gårdhaven mere, end hun gjorde før.”​​

Kontakt

UdeService.dk

Afdeling Jylland

Åsbjerg 43
​7323 Give

Afdeling Fyn

Ny Adelgade 15 B, 1. th.
​5610 Assens

Her kører jeg

oftest...