Rensning af tagrender – undgå skader efter regnvejr

​Er dine tagrender fyldte? Få "støvsuget" dine tagrender og slip for alt bøvlet med at kravle op på stiger med spande osv. Jeg renser gerne dine tagrender så du ikke skal bekymre dig om regnvandsskader pga. fyldte tagrender ved skybrud o. lign.

Jeg tømmer også tagrender på etageejendomme. Forhør dig om et tilbud, der passer på dine tagrender og send gerne et foto og beskriv opgaven, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Hos UdeService.dk hjælper jeg primært kunder fra Midtjylland og Fyn, fx områderne omkring Horsens, Herning, Vejle og Grindsted, men jeg kører også gerne ud og udfører rensning af tagrender hos dig, hvis du bor udenfor disse områder – jeg har nemlig også rigtig mange kunder fra Fyn og Als.

Ved rengøring af tagrender vælger jeg mellem følgende fremgangsmåder

  • Den gamle metode: med stigen, spanden og et øsen, der passer til tagrenden.
  • Med højtryksslangen kan tagrenden spules tom. Nødvendig metode hvis adgangen til renden er begrænset.
  • Den ny metode: med industristøvsugeren, slange og kulfiberrør suges blade og smuds ned i beholderen, som så tømmes efter behov.​

​Priser på tagrenderensning

  • ​Startpakke 599,- inkl. de første 30 meter tagrende
  • Tilvalg af ekstra meter. 20,- pr. meter

​Kontakt mig og få et tilbud på rensning af tagrender

Undgå ødelæggende skader i forbindelse med regnvejr og skybrud. Når du kontakter mig, vender jeg tilbage hurtigst muligt, og din opgave bliver som regel løst indenfor fire uger. Mine priser på rensning af tagrender er faste, og derfor kan du nemt regne ud, hvad det vil koste dig.

Ring mig gerne op, hvis du har yderligere spørgsmål til priser og ydelser. Du kan fange mig på tlf. 24 40 80 63 eller skrive en e-mail til mail@udeservice.dk.

Kontakt

UdeService.dk

Afdeling Jylland

Åsbjerg 43
​7323 Give

Afdeling Fyn

Ny Adelgade 15 B, 1. th.
​5610 Assens

Her kører jeg

oftest...