Her møder du chefen hver gang

- og chefen, det er så mig: Michael Wulff Pedersen​.​

Det vil altid være mig, du taler med i telefonen, og mig, der løser dine opgaver og udfører arbejdet hjemme hos dig.

​Det er uforpligtende at kontakte mig og du kan få fat mig på mobil: 24 40 80 63 (bedst efter kl. 16) eller send en SMS. Du kan også benytte formularen her på siden, så vender jeg tilbage. Du finder yderligere standard kontaktinfo herunder.

Lidt historie:

I 2017 købte jeg firmaet af den tidligere indehaver, som jeg havde drevet firmaet sammen med i en årrække. Dengang hed firmaet PehrsonService.

Oprindeligt er jeg uddannet kleinsmed, et arbejde hvor jeg både lærte om grundighed og god kundeservice. Samtidig er jeg god til at udvikle nye værktøjer og metoder, hvis der er brug for det.​

​Blandt andet har jeg udviklet en speciel fakkelmaskine, hvormed jeg producerer fakler i min anden virksomhed Fakkelfabrikken.

Jeg har stadig Fakkelfabrikken, hvor jeg producerer fakler mest om vinteren, så det passer så fint sammen med UdeService.dk, hvor kunderne oftest efterspørger min assistance mest i sommerhalvåret.​​​

Vigtigt er det for mig, at alle mine kunder er tilfredse

Derfor tilstræber jeg at yde lige lidt mere, end vi har aftalt.​​

Gennerelt betragtet så er rensning af fliser og facader noget af det mest tilfredsstillende arbejde for mig. Både fordi jeg kan se resultatet med det samme, og fordi kunderne altid bliver glade for resultatet. Særligt hvis de havde frygtet, at de var nødt til eksempelvis at købe en helt ny indkørsel eller terrasse.

Det er også vigtigt for mig, at alle de produkter, jeg bruger, er de mest miljøvenlige. Hvis du gerne vil vide, hvilke produkter jeg anbefaler, er du velkommen til at spørge.​​​

Kontakt mig

Det er uforpligtende at kontakte mig og du kan få fat mig på 

mobil: 24 40 80 63 send en SMS eller ring.

Nb Bedst at ringe efter kl 16 hverdag og efter kl 10 weekend indtil kl 20

Du kan også benytte formularen her på siden, så vender jeg tilbage.

​Du finder yderligere standard kontaktinfo herunder.

Bliv ringet op​

Grib chancen nu og kontakt os. Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Jeg fik renset mine fliser, givet dem imprægnering og algebehandling. Jeg er super tilfreds med resultatet og servicen. Michael var god til at vejlede, han er meget kompetent og ved, hvad han har med at gøre. Kan kun anbefale UdeService.dk.

Udeservice leverede god service. Vores fliser, som var meget befængte med flisepest, er blevet lyse, pæne og næsten som nye ved en behandling. Vores hus fik også algefjerner med godt resultat. Michael er pålidelig og gør et godt stykke arbejde.

Afrensning og efterfølgende algebehandling af diverse tage på landejendom, samt fliser rundt om huset og 3 terrasser. Veludført, grundigt arbejde. Efterfølgende ifyldning af sand mellem fliserne. Helt igennem tilfreds med arbejdet.

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt