Info og ofte stillede spørgsmål om facade rens

Facaderens dækker over en række forskellige opgaver : Rens/spuling af overflader på selve bygningen feks. Sokkel, murværk, vægge, tag eller andre afdæknings plader.

eller omkring huset feks. Stensætninger, rækværk, gelænder, fortov, master, skilte, kampesten mm.

Der benyttes ofte et rengørringsmiddel til at opløse skidt og smuds som kan indeholde algemiddel eller anden kemi for at få løst opgaven optimalt.

Nogle gange med efterfølgende imprægnering af de rensede overflader. Således at de bliver mere modstandsdygtige over for vand og smuds og gør at rengøringen holder længere.​

Kan man rense alle slags overflader ?

Nej men mange af dem kan renses med professionell erfaring og rette værktøj. spørg løs hvis du har noget du gerne vil vide mere om.

Skader det vægen ?

Nej ikke under normale omstændigheder så længe at vægen er sund sker der ikke noget. men der arbejdes jo med at fjerne smuds som er mere eller mindre løstsiddende, og de løsere dele kan heldigvis vaskes/spules væk,  men har man ikke opdaget en løs fuge før rensningen så kan den blive forskuppet eller helt skubbet væk og derved blive mere tydelig at se.

Har du travlt og ønsker du at blive ringet op?

Så grib chancen nu og kontakt os. Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. 

Dernæst kan vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt