Fliserensning i Ebberup​

Kort om opgaven:​​

  • Frank Larsen, Ebberup, fik renset fliser flere steder rundt omkring sit hus. Samlet set var der opgaver for 4.400,- og ca 85 m2.

Mød kunden

Frank Larsen, Ebberup fik renset fliser flere steder rundt omkring sit hus. Blandt andet fik han renset fliserne foran huset.

For de 20 m2 du ser herunder ville det koste: 1900,- ​

Frank fortæller:

Havde slet ikke tænkt at fliserne kunne blive så flotte

Jeg havde egentlig ikke tænkt over, at mine fliser var blevet grimme, for man opdager det jo ikke med det samme. Men jeg brugte Udeservice.dk i mit firma, og da jeg så, hvor flot alting blev derovre, hyrede jeg Michael til også at ordne mine fliser derhjemme. Han ordnede både indkørslen, trappen og mindre reposer og stensætninger rundt omkring i haven. Nu er jeg bare så glad for det. Fliserne ser helt nye ud. Her er pænt og lyst, og man føler sig mere velkommen.

Da jeg ville lave den private aftale, sagde Michael, at han ville vente med at komme, til det var blevet lidt varmere, for at resultatet ville holde bedre. Det havde jeg slet ikke tænkt på, og det var dejligt, at han var så ærlig og havde 100 % styr på det i stedet for bare at lave det for at lave det. Det var også super, at jeg ikke behøvede at være hjemme, mens han arbejdede.

Efter jeg fik ordnet mine fliser, hyrede min mor også Michael. Og hun er også rigtig glad. Hun har et gammelt hus med en lille gårdhave mellem to bygninger. Og efter fliserne er blevet lysere og pænere, bruger hun gårdhaven mere, end hun gjorde før.”​​

Har du travlt og ønsker du at blive ringet op?

Så grib chancen nu og kontakt os. Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. 

Dernæst kan vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt