​Fliserensning gør din terrasse indkørsel eller p-plads så flot som ny

​Rensning af fliser er den rette løsning for dig, der foretrækker at vedligeholde de fliser du har, frem for at lægge nye fliser. Måske overvejer du rensning af dine fliser, fordi indkørslen eller stensætningen bærer præg af tidens tand – mere end hvad godt er. Det kan UdeService.dk hjælpe med.

Hvordan ved jeg, at mine fliser trænger til rengøring?

Fliserne ser plettede, mørke, slidte og snavsede ud, og du har måske også nogle mosproblemer, du har svært ved at komme af med. 

​Selv når fliser ser værst ud, tror mange fejlagtigt, at de er nødt til at få fliserne skiftet helt ud, hvilket hurtigt kan koste rigtig mange penge, og det er jo samtidig en stor beslutning at bestille ny terrasse, indkørsel, flisegange eller stensætninger. Så det er på flere fronter smart at give fliserne en chance mere.

​Hvor kører jeg:

Jeg kører ud til kunder i Midtjylland og på Fyn, fx til byer som, Horsens, Herning, Vejle og Grindsted. Ligger din opgave udenfor de nævnte områder, så tøv ikke med at kontakte mig – jeg har nemlig også mange kunder fra Fyn og på Als.

Spar mere end 90 % på rensning af terrasse og fliserens

SAMMENLIGNET MED PRISEN PÅ AT FÅ LAGT NYE FLISER

Ofte kan du nøjes med at investere mindre end en tiendedel ved at få renset fliserne. Dvs. du får fjernet flisepest, alger, mos og smuds i stedet for at betale nyprisen for helt at få skiftet fliserne ud. Rensning kan jeg hjælpe med, hvis du bor på Fyn eller i Jylland -- helt op til Limfjorden.

Du behøver ikke at være hjemme, når jeg kommer for at udføre arbejdet. Du skal bare give mig adgang til strøm og vand og have fjernet havemøbler, krukker og andre udeting -- eller have aftalt med mig, at jeg gør det for dig, så jeg kan begynde at arbejde. Kan du ikke selv flytte tingene, så aftaler vi bare, hvad jeg kan flytte for dig.

Bestil en gratis prøve på fliserensning

BESTIL EN GRATIS PRØVERENSNING OG BLIV OVERBEVIST

​Med en gratis prøverensning kan du se, hvor stor forskel fliserensning gør på dine egne fliser, inden du beslutter dig. Samtidig kan jeg måle op og tager gerne en snak med dig om, hvad jeg kan tilbyde og om hvad vi kan forvente af hinanden ifm. opgaven. Du får en super skarp pris på, hvad det hele evt. vil koste -- alt inklusiv. Det er alt sammen gratis.​

​​Få et gratis tilbud her


​Du har også mulighed for at tilvælge en vedligeholdelses aftale/serviceordning, så du får 20 års garanti mod flisepest. Du er ikke forpligtet til at bestille noget. Alt hvad du skal gøre, er at kontakte mig, så kikker jeg forbi og laver en renseprøve og opmåler dine fliser.

Med en gratis prøve får du:

 • ​Gratis prøve på fliserens
  ​(op til 1 m2)
 • Gratis (og præsis) opmåling
 • Gratis rådgivning/vejledning
 • Det bedste tilbud, der holder og svarer til dine behov
 • Opgaven løst mht. miljøet
 • Håndværkerfradrag på ca. 70-80% af beløbet
 • 20 års garanti som de eneste på Fyn/Jylland. Nb.​

Prøverensning viser hvordan fliserne ser ud før og efter ​vask▼

Få 20 års garanti mod flisepest​

Hvis du vil være helt sikker på at bevare det flotte resultat, anbefaler jeg, at vi laver en fast vedligeholdelsesaftale, hvor jeg fremover kommer forbi fast en gang om året.

Dette vedligeholdsbesøg gør, at jeg altid vil kunne nå at gribe ind i tide, før eventuel flisepest vil kunne ses/få fat igen.​​ Ofte er en hel eller delvis sprøjtning af fliserne med algemiddel nok til at holde fliserne fri for flisepest. og denne behandling er med i prisen ved en løbende vedligeholdelsesaftale.

​Pris: mellem 5 og 20% af det beløb, som du gav for rensningen​.​

​Med en vedligeholdelsesaftale garanter jeg, at dine fliser er fri for flisepest mindst 20 år. Du kan forvente, at imprægneringen holder i fem år.

Omtrentlige priser på rensning af fliser

Grundig rensning af fliser fra 30,- m2.

Imprægnering    6,- m2​. som holder de næste mange år

Algebehandling 4,- m2. for at fjerne retser af alger/flisepest

Fugesand            8,- m2 ​ (strandsand udlægges. 1 gang fejning)

Det er mine standard priser på fliserensning, som giver dig fliser der er så rene som nye.

95 % af mine kunder betaler typisk fra 40,- til 50,- pr. m2. alt inklusiv.

Så har du 50 m2 fliser der skal renses så koster det fra 1500,- for opmåling, klargøring, rensning, skyldning. Og ca. 2500,-  inklusiv opmåling, klargøring, rensning, skyldning, algebehandling, imprægnering samt påfejning af nyt flisegrus og moms

Husk at der er HÅNDVÆRKERFRADRAG for timelønnen inkl moms ved fliserensning

læs here her Skat.dk: Håndværkerfradrag (servicefradrag)

Før jeg begynder på en opgave, måler jeg området op, og vi bliver enige om omfanget af og størrelsen på opgaven.

Hvis jeg måler et større eller mindre område, end du har oplyst tidligere, taler jeg selvfølgelig med dig om det, før jeg begynder på arbejdet, så du ikke får en regning, der overrasker dig.

Sådan udfører jeg fliserensning​:​

​Når jeg udfører en renseopgave følger jeg en fast rutine for at sikre et ensartet resultat og for at sikre fliserensningens holdbarhed:

 • ​​Jeg klargør området, trækker slanger og udstyr ud hvor jeg skal bruge det.

 • Rensningen påbegyndes. Først renser jeg de yderste kanter af fliserne hvorefter jeg renser det resterende fliseareal.
 • Når fliserne er renset skal de skylles - fejes rene for rester.
 • Bygningsflader og vinduer der er blevet tilsmudset med rensevand skylles af med rent vand.
 • Om nødvendigt skal overskudsvand/vandpytter suges væk.
 • Fliserne skal nu tørre så de bliver klar til algebehandling / imprægnering.
 • Fliserne skal igen tørre så der kan fejes nyt fugesand på.
 • Gennemgang og kvalitets kontrol.
 • Oprydning - aflevering.
 • Du kan nu med glæde bare nyde de flotteste rene fliser.​​

​Kontakt mig og få et godt tilbud på fliserensning

Hvis du sender mig en e-mail med et billede af det område, du ønsker rengjort, så kan jeg vurdere opgavens omfang og komme med et uforpligtende tilbud og en pris til dig.

Mine priser er altid fornuftige og konkurrencedygtige, og inkluderer en bred vifte af services.

Bestil en ​gratis​ prøverens her

Jeg står altid klar til at vurdere din opgave, både hvis du ønsker rensning af terrasse eller rengøring og imprægnering af fliser.

​Du kan kontakte mig på telefon 24 40 80 63, hvis du har yderligere spørgsmål, og du kan skrive til mig på e-mail mail@udeservice.dk. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

Bliv ringet op​

Grib chancen nu og kontakt os. Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Jeg fik renset mine fliser, givet dem imprægnering og algebehandling. Jeg er super tilfreds med resultatet og servicen. Michael var god til at vejlede, han er meget kompetent og ved, hvad han har med at gøre. Kan kun anbefale UdeService.dk.

Udeservice leverede god service. Vores fliser, som var meget befængte med flisepest, er blevet lyse, pæne og næsten som nye ved en behandling. Vores hus fik også algefjerner med godt resultat. Michael er pålidelig og gør et godt stykke arbejde.

Afrensning og efterfølgende algebehandling af diverse tage på landejendom, samt fliser rundt om huset og 3 terrasser. Veludført, grundigt arbejde. Efterfølgende ifyldning af sand mellem fliserne. Helt igennem tilfreds med arbejdet.

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt