INFO OG OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL om tømning af tagrender​

Det er vigtigt at huske:

  • At tagrenderne skal tømmes jævnligt for at undgå vandskader på bygningen.
  • At det ikke er sikkert at din forsikring betaler hvis dine tagrender er for fulde af snavs som så har været årsag til overløb.
  • At pga. den globale opvarmning kommer der mere voldsomme regnskyl,det kræver mere af tagrenderne og at de er tømt og virker optimalt.

Så få dem nu tømt i tide!

Spørgsmål og svar:​

Hvor ofte skal man tømme tagrender?​

Det er lidt svært at give et præsist svar på, men en god tommelfingeregel er mindst 1 gang om året

Har du store træer der taber bladene på dit tag kan en tagrende hurtigt blive fyldt op og derved skal tagrenderne tømes oftere/måske flere gange ved løvfaldstid.​

Hvornår skal tagrenderne tømmes​?

Det er bedstat gøre det i den periode af året hvor det regner :-)  DVS. når der er + grader og ikke noget nattefrost.

ellers kan man stort set gøre det resten af året, men det anbefales at det ikke er stormvejr da der er en vis risiko ved at arbejde i kraftig blæst.

Hvor meget smuds må der være i tagrenden før en tømning​ anbefales?

Hvis belastningen ikke er så stor at dine render fyldes med blade fra træer så vil det være en god ide at få dem tømt før de er halvt fyldt op.

Ofte er der en del grus, støv og jord som kommer med vinden og bliver liggende i bunden af renden ,, Er der for meget af det og det skylles ned i afløbet kan det gøre at kloakken stopper til da det kan være for tungt til at blive skyllet bort. i såfald skal der en kloakspuling til og det koster en del mere.​

Ødelægger det min have når i arbejder med tømning af tagrenderne ?​

Nej det er ikke sket endnu, men man skal jo bevæge og rundt om huset med tungt udstyr og det kan ikke undgås at vi afsætter mærker fra stiger og andet grej. Men der medfølger en god portion påpasselighed når jeg arbejder så der vil ikke normalt være noget andet end positivt at kommentere på bagefter.​

Er der grænser for hvor meget smuds der må være i tagrenderne for at i kan arbejde/tømme dem?

Nej men hvis der er groet græs eller er der ukrudt "træstammer" i renderne så vil det tage længere tid at få det fjernet.

Hvis der er rodnet der holder smudset sammengroet så kan man måske ikke bare suge det op, men skal fjerne de store klumper manuelt. Det gør jeg også gerne men det giver lige lidt ekstra arbejde som du skal betale for og det aftales så forinden hvad opgaven lydder på.  

Hvad med bortskaffelse af indholdet fra tagrenderne?​

De fleste steder findes en "kompostbunke" eller et skjult hjørne af haven eller et bed hvor affaldet kan placeres. (det er jo komposterbart)

Alternativt skal det i skraldespanden eller køres væk i plast sække.

Det kan både du og jeg tage hånd om efter aftale.

Griser det på mine ting ?

Det er ofte mudder sand og våde blade og små grene man henter op fra tagranden.  Og om det hentes op ved hjælp af  en støvsuger eller en ske/spand så er det ikke muligt helt at undgå at der drypper lidt ved siden af.  F.eks. hvis støvsugeren stopper til med skidt og ikke suger nok. så  vil det mudder der netop er i den øverste lodrette del af sugerøret kunne glide baglæns og ud af røret igen.  og er røret samtidigt ikke ind over taget /renden vil det kunne falde ned og ramme det som det nu rammer. Men gennerelt set er det ikke noget der grisser.

Bliv ringet op​

Grib chancen nu og kontakt os. Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Jeg fik renset mine fliser, givet dem imprægnering og algebehandling. Jeg er super tilfreds med resultatet og servicen. Michael var god til at vejlede, han er meget kompetent og ved, hvad han har med at gøre. Kan kun anbefale UdeService.dk.

Udeservice leverede god service. Vores fliser, som var meget befængte med flisepest, er blevet lyse, pæne og næsten som nye ved en behandling. Vores hus fik også algefjerner med godt resultat. Michael er pålidelig og gør et godt stykke arbejde.

Afrensning og efterfølgende algebehandling af diverse tage på landejendom, samt fliser rundt om huset og 3 terrasser. Veludført, grundigt arbejde. Efterfølgende ifyldning af sand mellem fliserne. Helt igennem tilfreds med arbejdet.

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt