info og ofte stillede spørgsmål om fliserens​

Samt emner der omhandler selve arbejdet før, under og efter en bestilling.

Du vil blive godt guidet igennem beslutningen omkring fliserens hos mig.

Beslutningen: Fra start til ordre bestilling.

​​Kan mine fliser renses ?

Beslutningen: Fra start til ordre bestilling.

Kan mine fliser renses ?

Den letteste måde at få svar på det, er at snuppe et par mobilfotos og sende dem til mig på sms til 24 40 80 63 eller gennem kontaktformularen her på siden.

Jeg kan ofte ud fra dine fotos vurdere hvad der skal til for at give dig det optimale resultat ud fra dine ønsker og mine erfaringer. Dette samspil kan ende i et tilbud som du frit kan vælge om det er noget for dig eller om det skal tilpasses lidt for at ramme plet mht. dine ønsker og prisen.

Hvordan finder jeg ud af om det virker godt nok ?

Tag et klik på siden Tidligere opgaver "klik her" og se hvad jeg har lavet tidligere, om der er noget der ligner det du står med.

Du kan altid få en gratis prøverensning inden du beslutter dig.

Kan granit, cement, beton fliser tåle rensning uden at gå i stykker eller lide skade?

​Ja. Som udgangspunkt kan alle sten, cement og beton fliser renses med et helt optimalt resultat.

man skal dog have erfaring og viden med i sine overvejelser om hvilke metoder og værktøjer der er både effektivt men også skånsomt nok til de forskellige flisetyper.

Kan "murstens"fliser renses uden at blive ødelagt? (gælder f.eks.produkter i brændt ler)

Der er gode chancer for at de kan renses (95% kan renses) med rigtigt godt resultat hvis det gøres af en erfaren fliserenser

Det kræver en vis forsigtighed og det rette professionelle udstyr samt at udstyret benyttes rigtigt, er du i tvivl så fortæl os dine betænkeligheder eller lad os teste et lille område af så du kan se med egne øjne hvad du kan forvente at få ud af en rensning. De fleste bliver heldigvis positivt overrasket.

Bliver Fliserne ødelagte af højtryksrensning (en skrøne)  Er det rigtigt eller forkert ?

NEJ Det sker ikke i dag men historierne fra tidligere årtier lever stadig

  • Højtryk ødelægger! (påstand)  Nej og ja, Det er i dag muligt at skære i alle hårde materialer med en vandstråle. Man bruger her 2000 til 5000 bar tryk som 10 til 100 gange mere end en professionel fliserenser benytter.
  • En erfaren fliserenser arbejder med langt mindre vandtryk og næsten altid mindre vandtryk end der er i de små gør det selv hobby højtrykrensere som ses i mange hjem i dag. men pas på! Det er ofte ved brugen af små hobby rensere at skader på fliserne opstår og derfra at nogle af skrækhistorierne stammer. Fordi de små anlæg alle benytter (kun kan give) en meget tynd stråle for at få effekt nok, en stråle der mere ligner dem man skærer materialer med. Man ser ofte at de små anlæg har efterladt spiralformede mønstre fordi strålen er så tynd at det er meget svært at styre en jævn rengøring af fliserne. Den tynde stråle og lille vandmængde hobbymaskinerne giver gør at man skal køre meget langsomt med et lille rensehoved for at undgå ujævn rengøring, dette betyder at en rensning tager 4-5 gange så lang tid som en professionel fliserenser da der har 4-5 gange så stor vandmængde at arbejde med. En sammenligning kunne være som forskellen mellem en tandbørste og en industrikost. man kan godt få gjort rent med dem begge, der er bare forskel på hvornår og hvordan man bliver færdig med opgaven.     
  • I dag findes der mere skånsomt udstyr. men de gamle skrækhistorier dukker stadig op fordi skræmmehistorier om skader altid er en god historie at fortælle og huske, og nogle "flisesælgere" vil jo nok også hellere fortælle at fliserne ikke kan redes/renses med godt resultat, og dermed at man skal få helt nye fliser lagt end at anbefale en billigere rensning.  

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder og jeg sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​​​

Hvilke ydelser er du interesseret i?
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​CORONAVIRUS | COVID-19

Jeg passer på... 

Og jeg udfører den samme professionelle service som altid, dog med særlig omtanke for hvilken kontakt der uventet kan opstå og hvilken der helt kan undgås, det er relativt let ved mit udendørs arbejde at gøre dette helt uden fysisk kontakt til kunden, derved er der ingen eller absolut minimal smitterisiko. 

Om du arbejder hjemme eller ude så aftaler vi hvordan vi håndterer situationen over telefonen 

(så må vi tage hygge kontakten en anden gang)

Derudover har jeg både håndsprit og masker med i bilen og benytter det flere gange på mulige kontaktflader og efter behov. 

Kontakt

UdeService.dk

Afdeling Jylland

Åsbjerg 43
​7323 Give

Afdeling Fyn

Ny Adelgade 15 B, 1. th.
​5610 Assens

Her kører jeg

oftest...