Info og ofte stillede spørgsmål om fliserens​

Samt emner der omhandler selve arbejdet før, under og efter en bestilling.

​Du vil blive godt guidet igennem beslutningen omkring fliserens hos mig.​

Beslutningen: Fra start til ordre bestilling.

Kan mine fliser renses?

Den letteste måde at få svar på det, er at snuppe et par mobilfotos og sende dem til mig på sms til 24 40 80 63 eller gennem kontakt fo​rmularen her på siden.

Jeg kan ofte ud fra dine fotos vurdere hvad der skal til for at give dig det optimale resultat ud fra dine ønsker og mine erfaringer. Dette samspil kan ende i et tilbud som du frit kan vælge om det er noget for dig eller om det skal tilpasses lidt for at ramme plet mht. dine ønsker og prisen.

Hvordan finder jeg ud af om det virker godt nok ?

Tag et klik på siden Tidligere opgaver "klik her" og se hvad jeg har lavet tidligere, om der er noget der ligner det du står med. Du kan altid få en gratis prøverensning inden du beslutter dig.

Kan granit, cement, beton fliser tåle rensning uden at gå i stykker eller lide skade?

​Ja. Som udgangspunkt kan alle sten, cement og beton fliser renses med et helt optimalt resultat.

man skal dog have erfaring og viden med i sine overvejelser om hvilke metoder og værktøjer der er både effektivt men også skånsomt nok til de forskellige flisetyper.

Kan "murstens"fliser renses uden at blive ødelagt? (gælder f.eks.produkter i brændt ler)

Der er gode chancer for at de kan renses (95% kan renses) med rigtigt godt resultat hvis det gøres af en erfaren fliserenser.

Det kræver en vis forsigtighed og det rette professionelle udstyr samt at udstyret benyttes rigtigt, er du i tvivl så fortæl os dine betænkeligheder eller lad os teste et lille område af så du kan se med egne øjne hvad du kan forvente at få ud af en rensning. De fleste bliver heldigvis positivt overrasket.

​​Bliver Fliserne ødelagte af højtryksrensning (en skrøne) Er det rigtigt eller forkert ?

NEJ Det sker ikke i dag men historierne fra tidligere årtier lever stadig

  • Højtryk ødelægger! (påstand) Nej og ja, Det er i dag muligt at skære i alle hårde materialer med en vandstråle. Man bruger her 2000 til 5000 bar tryk som 10 til 100 gange mere end en professionel fliserenser benytter.
  • En erfaren fliserenser arbejder med langt mindre vandtryk og næsten altid mindre vandtryk end der er i de små gør det selv hobby højtrykrensere som ses i mange hjem i dag. men pas på! Det er ofte ved brugen af små hobby rensere at skader på fliserne opstår og derfra at nogle af skrækhistorierne stammer. Fordi de små anlæg alle benytter (kun kan give) en meget tynd stråle for at få effekt nok, en stråle der mere ligner dem man skærer materialer med. Man ser ofte at de små anlæg har efterladt spiralformede mønstre fordi strålen er så tynd at det er meget svært at styre en jævn rengøring af fliserne. Den tynde stråle og lille vandmængde hobbymaskinerne giver gør at man skal køre meget langsomt med et lille rensehoved for at undgå ujævn rengøring, dette betyder at en rensning tager 4-5 gange så lang tid som en professionel fliserenser da der har 4-5 gange så stor vandmængde at arbejde med. En sammenligning kunne være som forskellen mellem en tandbørste og en industrikost. man kan godt få gjort rent med dem begge, der er bare forskel på hvornår og hvordan man bliver færdig med opgaven.
  • I dag findes der mere skånsomt udstyr. men de gamle skrækhistorier dukker stadig op fordi skræmmehistorier om skader altid er en god historie at fortælle og huske, og nogle "flisesælgere" vil jo nok også hellere fortælle at fliserne ikke kan redes/renses med godt resultat, og dermed at man skal få helt nye fliser lagt end at anbefale en billigere rensning.

Bliv ringet op​

Grib chancen nu og kontakt os. Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Jeg fik renset mine fliser, givet dem imprægnering og algebehandling. Jeg er super tilfreds med resultatet og servicen. Michael var god til at vejlede, han er meget kompetent og ved, hvad han har med at gøre. Kan kun anbefale UdeService.dk.

Udeservice leverede god service. Vores fliser, som var meget befængte med flisepest, er blevet lyse, pæne og næsten som nye ved en behandling. Vores hus fik også algefjerner med godt resultat. Michael er pålidelig og gør et godt stykke arbejde.

Afrensning og efterfølgende algebehandling af diverse tage på landejendom, samt fliser rundt om huset og 3 terrasser. Veludført, grundigt arbejde. Efterfølgende ifyldning af sand mellem fliserne. Helt igennem tilfreds med arbejdet.

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt