Info og ofte stillede spørgsmål om facade rens

Facaderens dækker over en række forskellige opgaver : Rens/spuling af overflader på selve bygningen feks. Sokkel, murværk, vægge, tag eller andre afdæknings plader.

eller omkring huset feks. Stensætninger, rækværk, gelænder, fortov, master, skilte, kampesten mm.

Der benyttes ofte et rengørringsmiddel til at opløse skidt og smuds som kan indeholde algemiddel eller anden kemi for at få løst opgaven optimalt.

Nogle gange med efterfølgende imprægnering af de rensede overflader. Således at de bliver mere modstandsdygtige over for vand og smuds og gør at rengøringen holder længere.​

Kan man rense alle slags overflader ?

Nej men mange af dem kan renses med professionell erfaring og rette værktøj. spørg løs hvis du har noget du gerne vil vide mere om.

Skader det vægen ?

Nej ikke under normale omstændigheder så længe at vægen er sund sker der ikke noget. men der arbejdes jo med at fjerne smuds som er mere eller mindre løstsiddende, og de løsere dele kan heldigvis vaskes/spules væk,  men har man ikke opdaget en løs fuge før rensningen så kan den blive forskuppet eller helt skubbet væk og derved blive mere tydelig at se.

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder og jeg sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​​​

Hvilke ydelser er du interesseret i?
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​CORONAVIRUS | COVID-19

Jeg passer på... 

Og jeg udfører den samme professionelle service som altid, dog med særlig omtanke for hvilken kontakt der uventet kan opstå og hvilken der helt kan undgås, det er relativt let ved mit udendørs arbejde at gøre dette helt uden fysisk kontakt til kunden, derved er der ingen eller absolut minimal smitterisiko. 

Om du arbejder hjemme eller ude så aftaler vi hvordan vi håndterer situationen over telefonen 

(så må vi tage hygge kontakten en anden gang)

Derudover har jeg både håndsprit og masker med i bilen og benytter det flere gange på mulige kontaktflader og efter behov. 

Kontakt

UdeService.dk

Afdeling Jylland

Åsbjerg 43
​7323 Give

Afdeling Fyn

Ny Adelgade 15 B, 1. th.
​5610 Assens

Her kører jeg

oftest...