INFO OG OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM Algebehandling

Algebehandling kan benyttes til følgende:

Rensning for alger på tag, bygningsdele, terrasser, fliser, rækværk, stensætninger, stolper, skilte, og andre installationer.

​Ofte sprøjtes algemidlet på og algerne påvirkes med det samme, den synlige virkning indtræder ​efter noget tid. Der kan benyttes skumdysse som vist eller dysse uden skumvirkning alt forholdene på lokaliteten. Fliserealer kan benyttes ca. 15 min. efter de er behandlet.

Hvornår kan man algebehandle?​

Det meste af året når temperaturen er over 3 grader (målt på det koldeste sted) men det virker hurtigere ved højere temperaturer. 

Er algebehandling giftigt?​​

Ja for alger og mindre gevkster men det kan på ingen måde sammenlignes med f.eks. Roundup.​​​

Skader det mine blomster ?

Jeg forsøger at vælge den bedste metode til opgaven og da der arbejdes udendørs med vindforhold der kan overraske/drille envher dygtig algebehandler så kan det ske at der rammes lidt ved siden af eller at midlet bæres hen til et sted hvor det ikke var tiltænkt. Det kan derfor ske at der kommer algemiddel på en blomst eller plante.

Normalt vil der kun ske det at den kan blive plettet/gul eller miste nogle blade. men alle lidt større planter /helårs planter tager ikke alvorligt skade af dette. ​Man kan afdække planter med plast eller pressenning for at sikre de vigtigste planter.

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder og jeg sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​​​

Hvilke ydelser er du interesseret i?
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​CORONAVIRUS | COVID-19

Jeg passer på... 

Og jeg udfører den samme professionelle service som altid, dog med særlig omtanke for hvilken kontakt der uventet kan opstå og hvilken der helt kan undgås, det er relativt let ved mit udendørs arbejde at gøre dette helt uden fysisk kontakt til kunden, derved er der ingen eller absolut minimal smitterisiko. 

Om du arbejder hjemme eller ude så aftaler vi hvordan vi håndterer situationen over telefonen 

(så må vi tage hygge kontakten en anden gang)

Derudover har jeg både håndsprit og masker med i bilen og benytter det flere gange på mulige kontaktflader og efter behov. 

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Kontakt

UdeService.dk

Afdeling Jylland

Åsbjerg 43
​7323 Give

Afdeling Fyn

Ny Adelgade 15 B, 1. th.
​5610 Assens

Her kører jeg

oftest...