INFO OG OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM Algebehandling

Algebehandling kan benyttes til følgende:

Rensning for alger på tag, bygningsdele, terrasser, fliser, rækværk, stensætninger, stolper, skilte, og andre installationer.

​Ofte sprøjtes algemidlet på og algerne påvirkes med det samme, den synlige virkning indtræder ​efter noget tid. Der kan benyttes skumdysse som vist eller dysse uden skumvirkning alt forholdene på lokaliteten. Fliserealer kan benyttes ca. 15 min. efter de er behandlet.

Hvornår kan man algebehandle?​

Det meste af året når temperaturen er over 3 grader (målt på det koldeste sted) men det virker hurtigere ved højere temperaturer. 

Er algebehandling giftigt?​​

Ja for alger og mindre gevkster men det kan på ingen måde sammenlignes med f.eks. Roundup.​​​

Skader det mine blomster ?

Jeg forsøger at vælge den bedste metode til opgaven og da der arbejdes udendørs med vindforhold der kan overraske/drille envher dygtig algebehandler så kan det ske at der rammes lidt ved siden af eller at midlet bæres hen til et sted hvor det ikke var tiltænkt. Det kan derfor ske at der kommer algemiddel på en blomst eller plante. Normalt vil der kun ske det at den kan blive plettet/gul eller miste nogle blade. men alle lidt større planter /helårs planter tager ikke alvorligt skade af dette. ​

Man kan afdække planter med plast eller pressenning for at sikre de vigtigste planter.

Kontakt

UdeService.dk

Afdeling Jylland

Åsbjerg 43
​7323 Give

Afdeling Fyn

Ny Adelgade 15 B, 1. th.
​5610 Assens

Her kører jeg

oftest...