INFO OG OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM Algebehandling

Algebehandling kan benyttes til følgende:

Rensning for alger på tag, bygningsdele, terrasser, fliser, rækværk, stensætninger, stolper, skilte, og andre installationer.

​Ofte sprøjtes algemidlet på og algerne påvirkes med det samme, den synlige virkning indtræder ​efter noget tid. Der kan benyttes skumdysse som vist eller dysse uden skumvirkning alt forholdene på lokaliteten. Fliserealer kan benyttes ca. 15 min. efter de er behandlet.

Hvornår kan man algebehandle?​

Det meste af året når temperaturen er over 3 grader (målt på det koldeste sted) men det virker hurtigere ved højere temperaturer. 

Er algebehandling giftigt?​​

Ja for alger og mindre gevkster men det kan på ingen måde sammenlignes med f.eks. Roundup.​​​

Skader det mine blomster ?

Jeg forsøger at vælge den bedste metode til opgaven og da der arbejdes udendørs med vindforhold der kan overraske/drille envher dygtig algebehandler så kan det ske at der rammes lidt ved siden af eller at midlet bæres hen til et sted hvor det ikke var tiltænkt. Det kan derfor ske at der kommer algemiddel på en blomst eller plante.

Normalt vil der kun ske det at den kan blive plettet/gul eller miste nogle blade. men alle lidt større planter /helårs planter tager ikke alvorligt skade af dette. ​Man kan afdække planter med plast eller pressenning for at sikre de vigtigste planter.

Bliv ringet op​

Grib chancen nu og kontakt os. Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Jeg fik renset mine fliser, givet dem imprægnering og algebehandling. Jeg er super tilfreds med resultatet og servicen. Michael var god til at vejlede, han er meget kompetent og ved, hvad han har med at gøre. Kan kun anbefale UdeService.dk.

Udeservice leverede god service. Vores fliser, som var meget befængte med flisepest, er blevet lyse, pæne og næsten som nye ved en behandling. Vores hus fik også algefjerner med godt resultat. Michael er pålidelig og gør et godt stykke arbejde.

Afrensning og efterfølgende algebehandling af diverse tage på landejendom, samt fliser rundt om huset og 3 terrasser. Veludført, grundigt arbejde. Efterfølgende ifyldning af sand mellem fliserne. Helt igennem tilfreds med arbejdet.

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt