Faq om fliserens fra bestilling til færdigt arbejde

Info og spørgsmål om fliserens

​​Du vil blive godt guidet igennem beslutningen omkring fliserens hos mig og hvad der omhandler selve arbejdet med en ordre fra påbegyndelsen til færdigørelsen.​

Hvad kan ændre planerne?

Vejret er ofte den største hindring for om en opgave kan løses helt eller delvist selve rensningen af fliserne kan foregå i selv i kraftigt regnvejr men de efterfølgende opgaver som algebehandling, påfejning af nyt fugesand og imprænering kræver at vejret er mere eller mindre tørt. Frost kan også være en hindring. ellers gælder almindelige forhold for sygdom og force majure.​

Hvad du som kunde skal huske/klare ? ​

Med mindre andet er skriftligt aftalt skal der på arbejdsstedet være:

  • *Låst op ved havelåger og porte så der er let adgang til området
  • *Adgang til normaltfungerende/gode forsyninger af vand og strøm: Alm udendørs vandhane eller tilsvarende. samt 240 Volt stikkontakt eller tilsvarende. (afstand op til 30 meter er ok)
  • *Flytte havemøbler og andet fra fliserne møbler flyttes gerne over 5 meter væk fra fliseområdet sarte ting skal længere væk eller afskærmes evt. med pressening.
  • Undlade at pudse vinduer i nærheden af fliserne .. det bedst at vente til bagefter
  • Har du hund: Fjerne hundehømhømmer fra græsset/fliserne og de steder hvor vi skal gå/trække slangerne og udstyr frem og tilbage.
  • evt. skære græskanter så fliserne er fritlagte
  • efter færdiggørelsen skal du feje mere sand på når det har regnet et par gange.​

Hvordan med betaling ? ​

Betaling aftales senest når den endelige pris er fastlagt.

Der er følgende betalingsmuligheder . Kontant, MobilePay, Bankoverførsel . evt dankortbetaling (gennem fakkelfabrikkens webshop) der er max. 5 dages betalingsfrist.

Hvad med vedligehold af rensede fliser ?

Fliserne bør have en algebehandling som virker mod alger og flisepest 1 gang årligt.

Med GARANTI på 20 år (Vedligeholdesaftale).

Jeg tilbyder at give fliserne et årligt garanti eftersyn og en algebehandling så du med garanti kan holde fliserne flotte mange år ud i fremtiden. Prisen udregnes efter opgaven . Typisk med omkring 10 % af ordren som udgangspunkt.  jo større ordre jo billigere er det pr.m2.

Bliv ringet op​

Grib chancen nu og kontakt os. Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Jeg fik renset mine fliser, givet dem imprægnering og algebehandling. Jeg er super tilfreds med resultatet og servicen. Michael var god til at vejlede, han er meget kompetent og ved, hvad han har med at gøre. Kan kun anbefale UdeService.dk.

Udeservice leverede god service. Vores fliser, som var meget befængte med flisepest, er blevet lyse, pæne og næsten som nye ved en behandling. Vores hus fik også algefjerner med godt resultat. Michael er pålidelig og gør et godt stykke arbejde.

Afrensning og efterfølgende algebehandling af diverse tage på landejendom, samt fliser rundt om huset og 3 terrasser. Veludført, grundigt arbejde. Efterfølgende ifyldning af sand mellem fliserne. Helt igennem tilfreds med arbejdet.

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt