​Skal dine mure have nyt liv med grundig facaderensning?

Er facaden på dit hus ikke, hvad den har været? Tidens tand, smuds, forurening, mos, alger og flisepest har måske sat deres aftryk, eller måske har du ligefrem været udsat for graffiti.

Det kan også være, at du ikke selv bemærker de små forandringer der sker over tid. Men hvis dit hus er mere end 10 år, vil du sikkert blive glædeligt overrasket over, hvor stor forandring en facaderensning vil gøre. UdeService.dk kan hjælpe med at give dit hus et løft, der holder i mange år.

Jeg står til rådighed for kunder i det meste af Midtjylland, fx Herning, Horsens, Grindsted og Vejle – men jeg har også mange kunder fra Fyn og Als, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis din opgave ligger udenfor disse områder.

Når jeg renser facaden, er proceduren

Under facaderens renser jeg muren af og vasker den med mit særlige vaske udstyr og benytter det mest miljøvenlige rengøringsmiddel. Alt efter hvilken type facade du har, og hvad snavset består af, bruger jeg også forskellige andre redskaber og evt. et algemiddel.

​​

Her efter kan du vælge at få imprægnering af murværk/beton dele, så der fremover ikke så nemt hænger snavs fast, og så vægen ikke kan suge så meget vand. Det gør både, at smuds, mos, flisepest og alger fremover får svært ved at gro på facaden, og at du kan spare penge på din varmeregning, fordi der ikke er så stort et varmespild pga. fordampning af vand.​

​Facaderensning med lang holdbarhed

Bestiller du murimprægnering i forbindelse med rensning af facade er der produktgaranti på imprægneringen. Du kan forvente en virkning/holdbarhed på 20 til 25 år.​

Du kan regne med, at jeg løser opgaven indenfor fire uger efter du har bekræftet tilbuddet. Når jeg har lidt fleksibilitet til at planlægge, hvornår jeg kommer, kan jeg bedre fastholde mine lave priser.

Hvis du har brug for, at jeg kommer før en bestemt dag - eventuelt fordi du skal have gæster eller holde familiefest - kan vi sikkert aftale det, afhængigt af hvor i landet du bor. Jeg sender dig altid en SMS dagen før, jeg starter.

Få et gratis tilbud her

Hvad koster facaderensning?

​​Jeg har forskellige pakkeløsninger på facaderensning, så du får den bedste pris på din opgave.

Har du brug for et tilbud på facaderensning? Kontakt mig i dag!

Hvis du sender mig et billede af din facade, så kan jeg se hvilken type materiale, der er tale om, og vurdere, om jeg vil få brug for stige, stillads eller lift for at kunne løse opgaven.

Herefter får du en pris på afrensning af facade pr. e-mail sammen med en kort beskrivelse af, hvordan jeg vil løse opgaven samt mine forretningsbetingelser.

Hvis du har spørgsmål til priser eller ydelser, så er du velkommen til at ringe på telefon 24 40 80 63 eller sende en e-mail til mail@udeservice.dk. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

Hvad koster facaderensning?

​​Jeg har forskellige pakkeløsninger på facaderensning, så du får den bedste pris på din opgave.

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder og jeg sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​​​

Hvilke ydelser er du interesseret i? *

 
Navn *
 
Telefon *
 
Adresse *
 
Postnummer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​CORONAVIRUS | COVID-19

Jeg passer på... 

Og jeg udfører den samme professionelle service som altid, dog med særlig omtanke for hvilken kontakt der uventet kan opstå og hvilken der helt kan undgås, det er relativt let ved mit udendørs arbejde at gøre dette helt uden fysisk kontakt til kunden, derved er der ingen eller absolut minimal smitterisiko. 

Om du arbejder hjemme eller ude så aftaler vi hvordan vi håndterer situationen over telefonen 

(så må vi tage hygge kontakten en anden gang)

Derudover har jeg både håndsprit og masker med i bilen og benytter det flere gange på mulige kontaktflader og efter behov. 

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Kontakt

UdeService.dk

Afdeling Jylland

Åsbjerg 43
​7323 Give

Afdeling Fyn

Ny Adelgade 15 B, 1. th.
​5610 Assens

Her kører jeg

oftest...