​Skal dine mure have nyt liv med grundig facaderensning?

Er facaden på dit hus ikke, hvad den har været? Tidens tand, smuds, forurening, mos, alger og flisepest har måske sat deres aftryk, eller måske har du ligefrem været udsat for graffiti.

Det kan også være, at du ikke selv bemærker de små forandringer der sker over tid. Men hvis dit hus er mere end 10 år, vil du sikkert blive glædeligt overrasket over, hvor stor forandring en facaderensning vil gøre. UdeService.dk kan hjælpe med at give dit hus et løft, der holder i mange år.

Jeg står til rådighed for kunder i det meste af Midtjylland, fx Herning, Horsens, Grindsted og Vejle – men jeg har også mange kunder fra Fyn og Als, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis din opgave ligger udenfor disse områder.

Når jeg renser facaden, er proceduren

Under facaderens renser jeg muren af og vasker den med mit særlige vaske udstyr og benytter det mest miljøvenlige rengøringsmiddel. Alt efter hvilken type facade du har, og hvad snavset består af, bruger jeg også forskellige andre redskaber og evt. et algemiddel.

​​

Her efter kan du vælge at få imprægnering af murværk/beton dele, så der fremover ikke så nemt hænger snavs fast, og så vægen ikke kan suge så meget vand. Det gør både, at smuds, mos, flisepest og alger fremover får svært ved at gro på facaden, og at du kan spare penge på din varmeregning, fordi der ikke er så stort et varmespild pga. fordampning af vand.​

​Facaderensning med lang holdbarhed

Bestiller du murimprægnering i forbindelse med rensning af facade er der produktgaranti på imprægneringen. Du kan forvente en virkning/holdbarhed på 20 til 25 år.​

Du kan regne med, at jeg løser opgaven indenfor fire uger efter du har bekræftet tilbuddet. Når jeg har lidt fleksibilitet til at planlægge, hvornår jeg kommer, kan jeg bedre fastholde mine lave priser.

Hvis du har brug for, at jeg kommer før en bestemt dag - eventuelt fordi du skal have gæster eller holde familiefest - kan vi sikkert aftale det, afhængigt af hvor i landet du bor. Jeg sender dig altid en SMS dagen før, jeg starter.​

Hvad koster facaderensning?

​​Jeg har forskellige pakkeløsninger på facaderensning, så du får den bedste pris på din opgave.

Se priserne her

Har du brug for et tilbud på facaderensning?
​Kontakt mig i dag!​

Hvis du sender mig et billede af din facade, så kan jeg se hvilken type materiale, der er tale om, og vurdere, om jeg vil få brug for stige, stillads eller lift for at kunne løse opgaven.

Herefter får du en pris på afrensning af facade pr. e-mail sammen med en kort beskrivelse af, hvordan jeg vil løse opgaven samt mine forretningsbetingelser.

Hvis du har spørgsmål til priser eller ydelser, så er du velkommen til at ringe på telefon 24 40 80 63 eller sende en e-mail til mail@udeservice.dk. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Jeg fik renset mine fliser, givet dem imprægnering og algebehandling. Jeg er super tilfreds med resultatet og servicen. Michael var god til at vejlede, han er meget kompetent og ved, hvad han har med at gøre. Kan kun anbefale UdeService.dk.

Udeservice leverede god service. Vores fliser, som var meget befængte med flisepest, er blevet lyse, pæne og næsten som nye ved en behandling. Vores hus fik også algefjerner med godt resultat. Michael er pålidelig og gør et godt stykke arbejde.

Afrensning og efterfølgende algebehandling af diverse tage på landejendom, samt fliser rundt om huset og 3 terrasser. Veludført, grundigt arbejde. Efterfølgende ifyldning af sand mellem fliserne. Helt igennem tilfreds med arbejdet.

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt