​Tagrensning og algebehandling for private og erhvervskunder

​Ser taget eller fliserne ikke længere ud, som de gjorde engang? Eller måske har det set grimt ud lidt for længe, og det kan være, at du overvejer, om det er for sent med tagrensning eller algebehandling. Den gode nyhed er: at det sikkert ikke er for sent. Og for os hos UdeService.dk, der har det rette udstyr og den rette knowhow og erfaring, er det et ganske simpelt job.

Sådan foregår tagrensning

  • ​Jeg sprøjter tag eller fliser med vand, der er blandet op med algefjerner.
  • Algefjerneren, eller algerensen, som den også kaldes, gør, at algernes overflade bliver brudt. Derfor mister de evnen til at holde på fugten og dør på grund af væskemangel. Jeg bruger altid miljørigtige produkter.
  • I løbet af de næste tre uger visner de, og støvet fra algerne blæser væk.
  • I løbet af ca. 3 uger vil mosset begynde at visne. Det falder af taget, når røderne forgår og mossen rives derefter løs af vinden og kraftig regn.
  • I løbet af 6 til 12 mdr. begynder lav- og flisepest-væksterne at løsne sig og hårdt vejr, hagl, sne og rusk klarer med tiden resten.
  • Du har igen en pæn overflade.

Du behøver ikke at være hjemme, når jeg kommer og arbejder, du skal bare sørge for, at jeg har adgang til vand.

​Hvad koster en tagrensning?

​Jeg tilbyder altid gennemskuelige og konkurrencedygtige priser på rengøring og algebehandling af tag. Som du kan se længere nede på siden, har jeg faste rater, men er du i tvivl om, hvad din endelige pris bliver, så er du velkommen til at kontakte mig. 

Jeg kommer gerne med en uforpligtende vurdering og efterfølgende tilbud på opgaven – altid til en så billig pris som muligt.​

Overvejer du at stå for rengøring af tag med algebehandling?

​Selv om det ser let ud, når vi fagfolk fjerner alger, vil jeg lige fortælle dig, hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at gøre os opgaven efter og selv stå for algebehandling af dit tag.

Hvis du selv vil foretage rensning af tag med algefjerner, skal du højst sandsynligt ud at købe eller leje – og betale for – det rette udstyr. Du skal finde det rigtige algemiddel, der passer til opgaven og har en god kvalitet, der måske virker som beskrevet. Husk at købe godkendt sikkerhedsudstyr herunder briller, handsker, arbejdstøj og ikke mindst øjenskyllestation.

Herudover skal du have en trailer af en vis størrelse, du kan transportere maskinen på. En sådan trailer kræver ofte, at du har en større bil. Derfor sparer du ikke ret meget på at gøre det selv, og det bliver hurtigt meget besværligt. Endelig kan det nemt blive farligt, hvis du er nødt til at komme op på dit tag eller stige, mens du sprøjter.​​

Få et gratis tilbud her

Kontakt mig, når det er tid til algebehandling af dit tag

Er det blevet tid til en tagrensning? I så fald er du meget velkommen til at ringe til mig på telefon 24 40 80 63 eller sende en e-mail til mail@udeservice.dk med et foto, så kan jeg hjælpe dig med at afklare, om det, du kan se, måske i stedet er gammelt skidt fra naturen, mos eller lav/flisepest. Det er det nemlig tit.

Jeg kan hjælpe dig med dine alger, lav/flisepest og mos, uanset om du bor på Fyn eller i Jylland - fra grænsen og op til Limfjorden.

Saml flere forskellige opgaver og få en bedre pris​

Hvis du har brug for en pris på algebehandling og eksempelvis rensning af fliser eller facaderens, eller hvis du også vil have tømt dine tagrender for blade og småkviste, på en samlet ordre, kan vi også bedre aftale det pr. telefon. Ring bare på 24 40 80 63.​ eller send formularen her på siden til mig.

Laver vi en aftale i telefonen, er næste skridt, at jeg sender dig en opsummerende mail med det, vi har aftalt, samt pris og mine forretningsbetingelser.

​​Når du bekræfter dette tilbud, kan du regne med, at jeg kommer forbi og fjerner dine alger i løbet af de næste par uger eller måneder. Fleksibiliteten er afgørende for, at jeg kan sikre de lave priser. Derfor planlægger jeg besøget hos dig, så det passer med øvrige kunder jeg har tur i området. Derfor kan jeg ikke fortælle, præcis hvornår jeg kommer. Nogle gange er det i løbet af få dage, andre gange kan der gå op til fire uger.

Har du brug for at vide mere præsist hvornår jeg kommer, kan vi hvis der er god tid inden opgaven skal udføres tit lykkes lave en mere præcis aftale, ligesom vi kan aftale, at jeg ikke kommer nogle bestemte dage, fordi du skal have gæster eller lignende.​

Dagen før jeg kommer, sender jeg lige en SMS, så du ved, at jeg er på vej.​

Priser på behandling af alger på hustag: (før evt. rabat)

​Årligt fjerner jeg alger hos omkring 1.800 kunder og arbejder altid efter faste gennemskuelige priser.​

Man behøver kun en startpakke til en ordre/adresse.

Startpakke: fra 899,-

  • Startpakken rækker til et etplanshus/sommerhus op til 100 m2.
  • Tilkøb af yderligere m2.  kun 5,- gælder også for fliserne

Priser for algebehandling af fliser og andet: (før evt. rabat)

Startpakke: ​fra 899,-

  • Startpakken rækker til de første 100 m2
  • Tilkøb af yderligere m2. kun 5,- gælder også gelænder, stakit, og andet

Nabo/Henvisningsrabat

Kan du få naboen/erne eller andre med på en samlet ordre får du 10% rabat​.​​​​​

Se video af algebehandling

Bliv ringet op​

Grib chancen nu og kontakt os. Udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest.

Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg fik den bedste service nogensinde. Til at starte med fik mine udendørs fliser en grundig rensning/algebehandling. Efterfølgende fik mit hus en højtryks runde omkring huset og blev som nyt. Mesteren er virkelig professionel.  Resultatet er perfekt. Prisen kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Anbefaler virkelig mesteren og hans arbejde. Servicen er i top​

Vi har brugt udeservice.dk både til at få ordnet vores fliser rundt omkring centret og nu efter anbefalinger fra vores tagmand til at få sprøjtet / ordnet mod alger/mos på taget... der var aftalten pris inden arbejdede startede.. prisen holdt 100 % men der blev lige ordnet lidt mere end Michael havde lovet i tilbuddet... SÅ VI ANBEFALER 112 % Udeservice.dk

Hej. Efter jeg fik Michael ud første gang for at alge behandle mit tag viste det så gode resultater, at jeg 1 x årligt får lavet algebehandling af mit tag fra Udeservice.dk. Kvaliteten af detudførte arbejde er helt i top. Ved sidste behandling fik jeg ydermere afrenset terrassen, gangarealer samt indkørsel. Må sige at jeg her 1/2 år efter er super glad for resultatet, som igen står som nyt, Kan helt klart anbefale kvaliteten som bliver udført afudeservice.dk , samt super service og overholdelse af pris og aftale.​

Jeg fik renset mine fliser, givet dem imprægnering og algebehandling. Jeg er super tilfreds med resultatet og servicen. Michael var god til at vejlede, han er meget kompetent og ved, hvad han har med at gøre. Kan kun anbefale UdeService.dk.

Udeservice leverede god service. Vores fliser, som var meget befængte med flisepest, er blevet lyse, pæne og næsten som nye ved en behandling. Vores hus fik også algefjerner med godt resultat. Michael er pålidelig og gør et godt stykke arbejde.

Afrensning og efterfølgende algebehandling af diverse tage på landejendom, samt fliser rundt om huset og 3 terrasser. Veludført, grundigt arbejde. Efterfølgende ifyldning af sand mellem fliserne. Helt igennem tilfreds med arbejdet.

Kompromisløs service og kvalitet​

Vi vægter bæredygtighed højt

Du kan altid være sikker på en god pris

Specialist med mangeårig erfaring

Har du brug for hjælp?

​Så benyt nedenstående formular. Vedhæft gerne et billede af det du skal have hjælp til, så vender vi retur snarest med et tilbud.

 
 
 
 
 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt